Filosofie

Wij werken zoveel mogelijk volgens Agile principes.

Netwerk

Samen staan we sterk

Wij vormen samen met andere zelfstandigen, die we kennen en vertrouwen, een netwerk. Wij geloven namelijk niet in het eenzame genie dat in zijn eentje op zijn zolderkamer de meest prachtige ideeen bedenkt en uitvoert. Wij geloven dat ideeen beter worden door ze te delen en samen te verbeteren.

Bovendien willen wij indien nodig snel kunnen ontwikkelen en ook op de lange termijn garanties kunnen geven dat een systeem aangepast en onderhouden kan worden. Daarom werken wij samen met professionals waarvan we weten wat ze kunnen en die andere dingen beter kunnen dan wij ze zelf kunnen.

Netwerk.jpg

Kwaliteit

Zo goed als nodig

Wij willen graag die kwaliteit leveren die aansluit bij uw wens. Dit betekent dat wij een goede balans proberen te vinden tussen de verschillende kwaliteitseisen met betrekking zoals gebruikersvriendelijkheid, onderhoudbaarheid en beveiliging. Wij zijn ons hierbij sterk bewust dat kwaliteit verder gaat dan wat direct zichtbaar is.

Hierbij hanteren wij een aantal "minimale" kwaliteitseisen in de systemen die we bouwen, afhankelijk van het op te leveren produkt. Een website moet bijvoorbeeld "gewoon" voldoen aan een aantal basis eisen wat betreft beveiliging en snelheid.

Agile

Doelgericht en flexibel

Wij onderschrijven de Agile principes. Wij hanteren een werkwijze, die de flexibiliteit heeft om veranderingen mee te nemen in het proces.

Wij doen ons best om de opdrachtgever te betrekken bij het proces om zo goed mogelijk te komen tot de oplossing die hij kan gebruiken en samen met de opdrachtgever te focussen op het doel van het product.

Pdca.png